Minecraft-series

Minecraft: De Tilianen
Video's waarin leden van de World of Tilia server (De Tilianen) samen op avontuur gaan.

Minecraft: Tilia Keep
Het derde grote avontuur van wavankeulen en arjandotorg speelt zich af rond een donkere, verlaten gevangenis: de Tilia Keep. De Tilia Keep staat klaar om volgegooid te worden! Geïnspireerd door het geweldige werk van Vechs ontstond het idee om een leuk survival- en verkenningsdoel te hebben. We wilden zoveel mogelijk binnen Minecraft moeten verkennen, maar dan wel met een ander slot. Iets anders dan persé het verslaan van de Enderdraak. Het belangrijkste doel van dit avontuur is het vullen van de Tilia Keep met de meeste monsters in Minecraft. Dit doen we door de monsters te vangen in een monster-ei. Door een normaal ei op een monster te gooien en een vastgestelde prijs te betalen verkrijgen we monstereieren. Deze monstereieren gebruiken we om de cellen te vullen.

Minecraft: Korte verhalen
Korte avonturen (door custom maps) in Minecraft.

Minecraft: Gift
Het tweede grote avontuur van wavankeulen en arjandotorg. Het doel van dit avontuur is het vinden van speciale blokken om het Gift Monument mee compleet te maken. Over de hele wereld, die is gebaseerd op het book Gift, zijn 19 verschillende blokken te vinden: 16 verschillende kleuren wol, 1 ijzeren blok, 1 gouden blok en 1 diamanten blok. Elk van de blokken moet worden geplaatst in het overeenkomende vak op het Gift Monument.

Minecraft: Lindeboom en Van Keulen
Het eerste grote Minecraft-avontuur van wavankeulen en arjandotorg. Overleven totdat de enderdraak is verslagen. Dat klinkt eenvoudig. Maar niet voor deze heren…

Deel dit bericht: