Minecraft-series

Minecraft: TiliaCraft SSSP!
SSSP staat voor 'Snapshot Survival Single Player'. arjandotorg probeert in z'n eentje te overleven in de (op dat moment) laatste Minecraft snapshot-versie. Het doel van TiliaCraft SSSP! is om tijdens die survival de nieuwste veranderingen te ontdekken en te laten zien.

Minecraft: Legenden van Tilia
arjandotorg moet aantonen dat hij het waard is om koning te zijn. Hij moet het kwaad bevechten en uiteindelijk z'n eigen koninkrijk starten.

Minecraft: DDG Server
De avonturen van de Tilianen op de servers van DusDavidGames (DDG).

Minecraft: De Schemer
Lindeboom en Van Keulen belanden in een schemerige dimensie. Daar gaan ze op verkenning en proberen ze te overleven. In hun zoektocht naar de grootste monsters uit deze dimensie komen ze op allerlei bijzondere, vreemde en vooral gevaarlijke plekken.

Minecraft: Feed the Beast (FTB)
Kijk mee hoe arjandotorg, een Minecrafter met de technische kennis van een pantoffel, zich een weg baant door een wereld die is vergeven van techniek en rare sci-fi-snufjes. Iedereen weet: dat kan hij natuurlijk dit niet zelf! En daarom krijgt hij hulp van zijn goede vriend Hergaarden; in het echte leven een technisch en natuurkundig expert! Eigenlijk komt het er op neer dat arjandotorg gaat proberen te luisteren naar wat Hergaarden hem zegt. En zo gaan ze samen proberen een klein industriegebied op te zetten in deze gepimpte versie van Minecraft.
Feed the Beast is een uitgebreide modpack voor Minecraft, die is gericht op Survival Multiplayer. Het modpack bestaat uit talloze mods die voornamelijk op techniek en magie zijn gericht. Meestal is het een ramp om al die mods zelf aan Minecraft toe te voegen en ze ook nog goed samen te laten werken. Daarom werkt het team achter FTB nauw samen met de makers van de mods. Zo kunnen ze FTB compatibel maken en besparen ze de speler het hele gedoe van de installatie van al die verschillende mods.

Minecraft: Onbekend Terrein
Het vierde grote avontuur van Lindeboom en Van Keulen. Op hun thuiswereld Tilia is een poort opgedoken met de tekst: VERBODEN TOEGANG i.v.m. onbekend terrein. Onze helden stappen onverschrokken door de poort en bemerken dat ze zich inderdaad op onbekend terrein bevinden. Uncharted Territory is een custom CTM (Complete The Monument) map, gemaakt door AnotherMinecraftLP en uiteraard geïnspireerd door de Super Hostile Series van hun nieuwe aartsvijand Vechs. Er moeten verschillende blokken worden verzameld om het Wool Monument mee compleet te maken. Deze blokken liggen verspreid over de map. Het avontuur is afgelopen zodra arjandotorg en wavankeulen alle blokken hebben gevonden en voor zover mogelijk op het monument hebben geplaatst. Maar ook als ze extreem gefrustreerd en vol woede zouden besluiten het hele avontuur voortijdig af te breken. Maar dat verwachten ze niet. Dat verwacht niemand. Ze hebben namelijk afgesproken alles te geven. Wat dat precies betekent moet je zelf maar gaan bekijken.

Deel dit bericht: