Minecraft-series

Minecraft: De bekpekkers!
De avonturen van backpackers arjandotorg en TuberzNL in een wereld vol onontdekte verrassingen.

Minecraft: Story Mode
Jesse en zijn vrienden gaan op avontuur om de wereld te redden. Tijdens een bezoek aan EnderCon ontdekken ze dat er iets helemaal mis is. Een verschikking is losgelaten. Hun enige hoop is op zoek te gaan naar de ‘Order of the Stone’, een befaamde groep avonturiers die de legendarische Enderdraak heeft verslagen. Maar waar zijn ze? In een race tegen de klok reist Jesse in de bovenwereld, door de Nether, naar The End, en daarbuiten.

Minecraft: De Bron
arjandotorg en TuberzNL ontwaken in een verlaten ruimtestation. De kern is beschadigd, waardoor ze geen andere keuze hebben dan op zoek te gaan naar vervangende onderdelen. Op die zoektocht trekken ze door een verscheidenheid van exotische dimensies. Ze moeten hordes van monsters, platformen en puzzels overwinnen om te ontdekken wat er is gebeurd. Kunnen ze antwoorden vinden in de mysterieuze reeks manuscripten die zijn achtergelaten door de schimmige figuur genaamd 'De Bron'?

Minecraft: CommunityCraft
De avonturen van arjandotorg en anderen op DDG's CommunityCraft server.

Minecraft: Blight Castle
arjandotorg en TuberzNL gaan op avontuur in deze CTM-map (Complete The Monument). Kasteel Illidari was ooit een welvarend en geliefd kasteel. Maar op een noodlottige nacht liet een geluid het kasteel op de grondvesten schudden. Er werden littekens in de realiteit geopend en 'The Blight' kwam erdoor. Het lot van het koninkrijk (en misschien dat van de wereld) rust op de schouders van onze helden.

Minecraft: Shipwreck
Door vreemde omstandigheden is een aantal overlevenden van een shipbreuk aan elkaar overgeleverd op een onbekend eiland. Al snel volgen vreemde en onverklaarbare gebeurtenissen elkaar op.

Deel dit bericht: