Minecraft-series

LOPENDE MINECRAFT-SERIES

Met deze series ben ik nog niet klaar. Het kan best zijn dat je al een tijdje geen nieuwe aflevering meer voorbij zag komen, maar dat zegt verder niets.

Minecraft: De bekpekkers! 2.0
De avonturen van een stel backpackers in een wereld vol onontdekte verrassingen.

Minecraft: TiliaCraft
De avonturen van arjandotorg en vrienden op de World of Tilia server.

Minecraft: Titan
Lindeboom en Van Keulen landen enkele jaren na de gebeurtenissen van 'De Bron' op de verlaten planeet Titan. Het duistere wezen genaamd 'The Corrupt' is doorgegaan met het vernietigen van elke levende ziel. Hebben onze helden het in zich om de bron van deze duistere kracht te vinden en te verslaan?

OVERIGE MINECRAFT-SERIES

Dit zijn series die afgerond zijn, maar ook series met bijvoorbeeld een open einde (niet uit te spelen, dus gewoon mee gestopt), series waarvoor ik geen tijd meer wil vrijmaken en/of m'n interesse in ben verloren.

Minecraft: Untold Stories
We testen ons geduld en doorzettingsvermogen met deze CTM-map (Complete The Monument). 16 blokken wol en 3 blokken metaal moeten worden verzameld uit extreem gevaarlijke gebieden en op het Monument worden geplaatst.

Minecraft: Inferno Mines
We testen ons geduld en doorzettingsvermogen met deze CTM-map (Complete The Monument). 16 blokken wol moeten worden verzameld uit extreem gevaarlijke gebieden en op het Victory Monument worden geplaatst.

Minecraft: Onbekend Terrein III
We testen ons geduld en doorzettingsvermogen met deze CTM-map (Complete The Monument). 16 blokken wol moeten worden verzameld uit extreem gevaarlijke gebieden en op het monument worden geplaatst.

Deel dit bericht: