Afgesloten series

Spelunky
arjandotorg reist af naar diepe ondergrondse gebieden om fantastische plekken te verkennen. Die gebieden zijn gevuld met allerlei soorten monsters, vallen en schatten. Hij bepaalt hoe hij de volledig verwoestbare omgevingen zal doorkruisen om de geheimen daar te beheersen. Spelunky is een unieke platformgame met willekeurig gegenereerde levels die elke keer weer een uitdagende nieuwe ervaring bieden.

Titanfall
arjandotorg is lid van een rondtrekkende vloot ruimteschepen dat is gevangen aan de rand van het universum, beter bekend als The Frontier. Door te verkennen, te roven en te bergen, zoekt de vloot een nieuw thuis voor zichzelf. Daarbij ondervindt het echter tegenstand van vijanden met dezelfde bedoelingen. Het strijdtoneel is een door oorlog verscheurde planeet. De strijders zijn grote mechs, genaamd Titans, en hun piloten. Titanfall is gemaakt door enkele ontwikkelaars van de oorspronkelijke Call of Duty franchise.

Rust
arjandotorg probeert te overleven in Rust. Hij moet honger, dorst en kou de baas blijven, een vuur bouwen, voor onderdak zorgen, dieren doden voor vlees en zichzelf zien te beschermen tegen andere spelers. Alles wat nodig is om in leven te blijven.

Terraria
Avonturen in Terraria.

Cube World
De avonturen van arjandotorg (en gasten) in Cube World. Cube World is een voxel-gebaseerd roleplaying game, geïnspireerd door Minecraft, Zelda, Secret of Mana, Monster Hunter, Diablo, World of Warcraft en nog veel meer. Het is een oneindige, kleurrijke, willekeurig gegenereerde wereld vol avonturen, monsters en mysteries.

Quantum Conundrum
Wanneer arjandotorg bij zijn oom wordt gedropt om op bezoek te gaan, merkt hij dat er iets mis is. Zijn oom is niet aanwezig om hem te ontvangen en er was een explosie op het moment dat hij aankwam. Het huis blijkt ook nog eens veel vreemder te zijn dan hij zich kan herinneren. Aan hem de taak om zijn oom te vinden (en uiteindelijk ook te redden) door gebruik te maken van de nieuwste uitvinding van zijn oom: de Interdimensional Shift Device (IDS). Hiermee kan hij tussen dimensies wisselen om puzzels op te lossen. Zo baant hij zich een weg door de krankzinnige landhuisvleugels om zijn oom te redden!

Deel dit bericht: