Afgesloten series

Watch_Dogs
Aiden Pearce is een briljante hacker en voormalig crimineel. Zijn verleden heeft geleid tot een gewelddadige familietragedie. Hij gaat op jacht naar degene die zijn familie pijn heeft gedaan. Tijdens deze jacht hackt hij, manipuleert hij en heeft hij de controle over alles wat in verbinding staat met het ctOS van de stad. Hij krijgt toegang tot de beveiligingscamera’s, downloadt persoonlijke informatie om zijn doelwit te vinden, beïnvloedt verkeerslichten en het openbaar vervoer om zijn vijand tegen te houden… en nog veel meer.

SteamWorld Dig
SteamWorld Dig is een Metroidvania platformgame waarin je als mijnwerker op avontuur gaat. Jij bent Rusty, een eenzame mijnwerker-steambot, die arriveert in een oud mijnstadje in grote nood. Je graaft je een weg door de oude aarde en verkrijgt rijkdommen. Langzamerhand ontdek je een oude bedreiging die diep beneden schuilt…

Starbound
arjandotorg, alias AR2-LIN2, is net gevlucht van zijn thuisplaneet, om vervolgens te crashen op een andere. Vanaf dat punt gaat hij op een zoektocht om te overleven, te ontdekken, te verkennen en zich een weg te vechten door een oneindig universum. Hij start zo zijn eigen verhaal over ruimteverkenning, ontdekking en avontuur. Hij kan zich ergens settelen en het land bewerken, van planeet tot planeet hoppen om bronnen aan te boren, regelmatig bewoonde gebieden bezoeken, baantjes doen en de kost verdienen. Op de verschillende werelden zijn karakters te vinden die je opdrachten kunnen geven, of uitdagingen voor hen die zoeken naar wat meer spanning in hun leven.

Crusader Kings II
Crusader Kings 2 is een extreem ingewikkelde dynastiesimulator, waarbij je een middeleeuwse, Europese dynastie tussen 867 en 1453 controleert. Door het strategisch gebruik maken van onder andere huwelijken en moordpogingen probeer je de macht en invloed van je dynastie te vergroten. Als je dynastie volledig uitsterft of geen bezittingen meer heeft is het spel afgelopen. Kinderen erven eigenschappen, cultuur, religie en vaardigheden van hun ouders of opvoeders. Je moet dus zorgvuldig huwelijken regelen, zodat de eigenschappen van kinderen uit dit huwelijk optimaal zijn. Naast deze positieve eigenschappen zijn er ook veel slechte eigenschappen te verkrijgen. Die zijn gebaseerd op de 7 hoofdzonden, of op wat men in de middeleeuwen beschouwde als straf van God: lichamelijke afwijkingen).

Magicka
Stefan, Paul en Arjan zijn tovenaren van een heilige orde tijdens een grote crisis. Het lijkt erop dat de hoofdstad Hávindr aangevallen wordt! Dus helaas, onze helden moeten hun comfortabele kasteel vol heerlijke hotdogs en lekkere kaasjes verlaten om de koning te helpen. Ze krijgen de taak om een kwaadaardige tovenaar te stoppen. Magicka is een actie-avonturengame die zich afspeelt in de fantasiewereld Midgård, vol totaal onschuldige goblins en trollen (hoewel, misschien niet allemaal), waar elementaire magie het land beheerst en alle inwoners bijdehante wijsneuzen zijn.

Saints Row IV
arjandotorg is als leider van de Saints-bende verkozen tot president van de Verenigde Staten. De Saints zijn verhuisd van een crackhuis naar het Witte Huis. Maar dan vindt er een wereldwijde invasie plaats en worden de Saints gekidnapt door een buitenaards ras, de Zin, onder leiding van Overlord Zinyak. Ze worden getransporteerd naar een virtuele versie van de stad Steelport. arjandotorg krijgt hierin een flink arsenaal aan superkrachten en vreemde wapens tot z’n beschikking om tegen de Zin te vechten. Lukt het hem om de wereld te bevrijden van Overlord Zinyak en zijn buitenaardse rijk?

Deel dit bericht: