Afgesloten series

Wolfenstein
Het is 1946 en de Naziís staan op het punt de Tweede Wereldoorlog te winnen. In een poging om het tij te keren in het voordeel van de geallieerden, trekt B.J. Blazkowicz er in een tweedelige missie op uit richting Bavaria. In het eerste deel van Wolfenstein: The Old Blood – Rudi J‰ger and the Den of Wolves – maakt B.J. Blazkowicz kennis met een gestoorde gevangenisbewaker wanneer hij in Castle Wolfenstein probeert binnen te breken in een poging de coˆrdinaten van General Deathsheads burcht te bemachtigen. In deel twee – The Dark Secrets of Helga Von Schabbs – leidt de zoektocht onze held naar Wulfburg waar een geobsedeerde Nazi-archeoloog mysterieuze artefacten is aan het opgraven die een duistere kracht ontketenen.

Syberia
Kate Walker, een jonge advocate uit New York, is naar de Alpen afgereisd om de verkoop van een oude automatonfabriek af te handelen. Wat ze niet wist is dat deze taak haar leven op de kop zou zetten. Op haar expeditie, van West-Europa tot diep in het oosten van Rusland, ontmoet ze zeer bijzondere karakters en plaatsen in een poging om Hans te vinden. Deze briljante uitvinder is de laatste sleutel tot het mysterie van Syberia.

BioShock
BioShock speelt zich af in 1960. arjandotorg speelt Jack, die nadat zijn vliegtuig crashte in de oceaan afreist naar de onderwaterstad Rapture. De stad, gebouwd door zakenmagnaat Andrew Ryan, was bedoeld als een geisoleerd utopia. Maar de ontdekking van ADAM, een plasmid die de gebruiker bovenmenselijke krachten geeft, bleek het begin van het einde te zijn voor Rapture. Jack probeert een manier te vinden om te ontsnappen aan hordes door ADAM geobsedeerde vijanden, zoals de dodelijke Big Daddies. Ondertussen houdt hij contact met een aantal normale mensen dat nog is overgebleven. Zo leert hij meer over de geschiedenis van Rapture.

Diablo III: Reaper of Souls
Lasse en Arjan, Witch Doctor en Barbarian, oude Diablo II fans en goede vrienden, verkennen de donkerste plekken van Sanctuary. Ze beleven dit avontuur op hun dooie gemak. Alle gebieden worden rustig verkend, alle dialogen gevoerd en voor zover mogelijk alle quests afgewerkt. Ook alle fouten worden gemaakt en nieuwe dingen geleerd.

DayZ
arjandotorg probeert te overleven in Chernarus; een open wereld post-sovjetstaat, een gebied van 225 km2 en één van de plekken die is getroffen door een nieuw en tot op heden onbekend virus dat het grootste deel van de wereldbevolking heeft uitgeroeid. Hij is één van de enkelen die de infectie hebben overleefd. Nu moet hij deze nieuwe woesternij doorzoeken en vechten voor z’n leven tegen wat nog over is van de inheemse bevolking die nu is besmet met de ziekte.

The Evil Within
The Evil Within werd ontwikkeld door Shinji Mikami en het getalenteerde team bij Tango Gameworks en belichaamt pure survival horror. Detective Sebastien Castellanos en zijn partners komen ter plaatse om een gruwelijke massamoord te onderzoeken. Nadat hij getuige was van de afslachting van zijn collega’s door een mysterieuze kracht, loopt hij zelf in de hinderlaag en wordt hij bewusteloos geslagen. Wanneer hij ontwaakt, lijkt hij terechtgekomen in een verknipte wereld waar afschuwelijke schepsels tussen de doden ronddwalen. Sebastian begint aan een angstaanjagend avontuur met als doel te overleven en te ontdekken wat er achter dit onvoorstelbare kwaad zit.

Deel dit bericht: