Afgesloten series

LEGO Star Wars: The Force Awakens
LEGO Star Wars: The Force Awakens markeert de triomfantelijke terugkeer van de nummer één LEGO videogame franchise en dompelt fans onder in het nieuwe Star Wars avontuur als nooit tevoren. Spelers beleven de epische actie van de blockbuster opnieuw op een manier die alleen een LEGO-game kan bieden. De game bevat alle verhaallijnen uit Star Wars: The Force Awakens, verteld met een slimme, grappige LEGO-twist. Daarnaast introduceert de game nieuwe verhaalcontent, die de spelers meeneemt op avonturen tussen Star Wars: Return of the Jedi en Star Wars: The Force Awakens en geeft extra het inzicht in de nieuwe film en personages.

Stardew Valley
Je hebt je opa’s oude boerderij in Stardew Valley geërfd. Uitgerust met eenvoudige gereedschappen en een paar munten begin je aan je nieuwe leven. Kun je leren om te leven van het land en de overwoekerde velden te veranderen in een bloeiend thuis? Het zal niet eenvoudig zijn. Sinds de Joja Corporation naar de stad kwam zijn de oude leefwijzen zo goed als verdwenen. Het buurthuis, ooit het meest levendige en actieve deel van de stad, ligt nu in puin. Maar de vallei biedt veel kansen. Met een beetje toewijding ben jij misschien wel de persoon die de grootsheid van Stardew Valley kunt herstellen.

The Witness
Je wordt wakker, alleen, op een vreemd eiland vol puzzels die je uitdagen en verrassen. Je weet niet meer wie je bent en je kunt je niet herinneren hoe je hier terechtgekomen bent. Je kunt maar één ding doen: het eiland verkennen, op zoek naar aanwijzingen. Probeer je geheugen terug te krijgen en op de een of andere manier weer thuis te komen. The Witness is een werk vol passie, sfeer, uitdaging en intrige. Een game van Jonathan Blow, maker van de veelgeprezen indiehit Braid uit 2008.

Fallout 4
Als enige overlevende van Vault 111 stapt John in een door nucleaire oorlog verwoeste wereld. Iedere seconde is een gevecht om te overleven in de ruïnes van Boston. Alleen hij kan het lot bepalen van het Wasteland. Welkom thuis.

The Elder Scrolls V: Skyrim
De avonturen van Arlindor of Tilia in Skyrim. Hij moet op pad om Alduin te verslaan, een draak waarvan is voorspeld dat die de wereld zal vernietigen. Dit verhaal speelt zich af in de provincie Skyrim, op het continent Tamriel van de planeet Nirn, 200 jaar na Oblivion.

The Witcher 3: Wild Hunt
Afgebrande dorpen sieren de horizon van de Noordelijke Koninkrijken. Het geduchte Rijk van Nilfgaard heeft weer toegeslagen en niemand heeft enig idee wat de toekomst zal brengen. The Wild Hunt, een groep van spookachtige krijgers, heeft oorlog, ziekte en dood naar het land gebracht. In deze door oorlog verwoeste wereld, met de Wild Hunt op de hielen, zoekt onze held naar the Child of Prophecy, een sleutel en een wapen met een immense kracht.

Deel dit bericht: