Afgesloten series

Dit zijn series met bijvoorbeeld een open einde (niet uit te spelen, dus gewoon mee gestopt), series waarvoor ik geen tijd meer kan vrijmaken en/of m’n interesse in ben verloren. Er is altijd een kleine kans dat ik één van deze titels weer ga spelen als er een goede reden voor is.

Project Zomboid
Project Zomboid is het verhaal van een overlevende van een zombie-plaag. De grote vraag is: Hoe gaat hij dood? Of hij nu rondzwerft door Knox County, of hij verschanst zich in een verlaten huis; de dood is altijd een zekerheid. Hoe lang dat op zich laat wachten is nog even de vraag. Project Zomboid is een door zombies geteisterde sandbox-game met een open einde.

No Man’s Sky
In No Man’s Sky is elke ster het licht van een verre zon die wordt omcirkeld door planeten, gevuld met leven. Elk van die planeten is te bezoeken. In dit oneindige, procedureel gegenereerde universum ontdek je plaatsen en wezens die nooit door anderen zijn gezien of zullen worden gezien.

Don’t Starve (Together)
Don’t Starve (Together) is een genadeloze wildernis-survivalgame vol wetenschap en magie. Wilson is een onverschrokken wetenschapper. Hij is gevangen door een demoon en overgebracht naar een mysterieuze wildernis. Wilson moet – wil hij ooit ontsnappen en een weg terug naar huis zien te vinden – leren om zijn omgeving met alle inwoners te benutten. Die omgeving blijkt een vreemde en onbekende wereld te zijn vol vreemde wezens, gevaren en verrassingen.

Life is Strange
Life is Strange is een episodische game in vijf delen. Max is een fotografie-studente die haar vriendin Chloe redt, nadat ze ontdekt dat ze in staat is om de tijd terug te spoelen. Al snel bevinden de twee zich aan de duistere kant van Arcadia Bay, wanneer ze de verontrustende waarheid achter de plotselinge verdwijning van een medestudent ontdekken. Ondertussen worstelt Max met de gevolgen van haar macht. Ze moet leren dat het veranderen van het verleden soms kan leiden tot een vernietigende toekomst.

Dead Island Definitive Collection
arjandotorg en TuberzNL zitten tijdens een epische zombie-uitbraak vast op het tropische eiland Banoi met maar één doel: overleven! Het is de hel in het paradijs. Dead Island, de game die het zombie-genre opnieuw uitvond, is terug! Nu mooier dan ooit, in een volledig geremasterde uitvoering. Welkom bij de Zombie-apocalyptische ervaring van je leven.

HearthStone
Hearthstone is een bedrieglijk eenvoudig en waanzinnig leuk en snel strategie-kaartspel van Blizzard Entertainment.

Deel dit bericht: