Afgeronde series

The Wolf Among Us
arjandotorg speelt Bigby Wolf, sherrif van Fabletown en DE grote boze wolf – en ontdekt dat een brute, bloederige moord slechts een voorproefje is van wat hem te wachten staat. Elke beslissing kan enorme gevolgen hebben. Het leven in de grote stad is angstaanjagend en gevaarlijk. Een grauwe, gewelddadige en volwassen thriller door de makers van 2012’s Game of the Year ‘The Walking Dead’, gebaseerd op de bekroonde DC/Vertigo comic ‘Fables’.

Brothers: A Tale Of Two Sons
Een man klampt zich vast aan het leven. Zijn twee zonen, die wanhopig proberen hun zieke vader beter te maken, kunnen nog maar één ding doen: op reis gaan. Ze gaan op zoek naar het ‘Levenswater’. Tijdens hun avontuur zijn ze op elkaar aangewezen om te overleven. Als de één zwak of bang is moet de ander sterk en moedig zijn, want wat ze bovenal moeten zijn is… broers.

Papo & Yo
Quico’s beste vriend, Monster, is een enorm beest met vlijmscherpe tanden, maar dat weerhoudt Quico er niet van om met hem te spelen. Monster heeft alleen een zeer gevaarlijk probleem: een verslaving aan giftige kikkers. Zodra hij er één voorbij ziet springen vreet hij ‘m op. Hij krijgt daarvan gewelddadige woede-uitbarstingen waarbij niemand, zelfs Quico niet, veilig is. Toch, ondanks alles, houdt Quico van zijn Monster en wil hij hem redden.

Gemini Rue
Azriel Odin, voormalig huurmoordenaar, arriveert op de regenachtige planeet Barracus. Wanneer de situatie vreselijk uit de hand loopt kan hij voor hulp alleen terecht bij dezelfde criminelen waarvoor hij eerder werkte. Ondertussen – aan de andere kant van de melkweg – ontwaakt een man, genaamd Delta-Six, met geheugenverlies in een ziekenhuis. Zonder te weten waar hij heen moet of wie hij kan vertrouwen, zweert hij te ontsnappen voordat hij zijn identiteit volledig verliest. Terwijl het lot deze twee dichter bij elkaar brengt ontdekken we een wereld waarin het leven goedkoop is, identiteiten worden gekocht en verkocht, een een zoektocht naar verlossing het lot van een heel melkwegstelsel kan veranderen.

To the Moon
Dr. Rosalene en Dr. Watts hebben eigenaardige banen: Ze geven mensen een tweede kans om te leven, helemaal vanaf het begin… maar alleen in de hoofden van hun patiënten. Vanwege de hevigheid van de operatie, wordt het nieuwe leven het laatste wat de patiënten zich herinneren voordat ze hun laatste adem slaken. Daarom wordt de operatie alleen uitgevoerd op mensen die op sterven liggen, zodat ze kunnen doen wat ze altijd hebben gewild, maar nooit hebben kunnen doen. Dit verhaal volgt hun poging om de droom van een oudere man, Johnny, waar te maken. Met elke stap terug de tijd in wordt een nieuw fragment van Johnny’s verleden onthuld. Terwijl de twee doktoren de eigenaardige evenementen van een geheel leven uitvogelen, streven ze ernaar om uit te vinden waarom de zwakke oude man juist deze wens heeft gekozen. En Johnny’s laatste wens is, natuurlijk… om naar de maan te gaan.

Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 2 (L4D2), dat zich afspeelt in de zombieapocalyps, is het langverwachte vervolg op het prijswinnende Left 4 Dead. Deze coöperatieve actiehorror-FPS neemt jou en je vrienden mee door de steden, moerassen en begraafplaatsen van het diepe zuiden, van Savannah tot New Orleans in vijf uitgebreide campagnes.

Deel dit bericht: