Afgeronde series

Valiant Hearts: The Great War
Dit is het verhaal van vier lotsbestemmingen en onvervulde liefde in een verscheurde wereld. Duik in een 2D comic book-avontuur, waarin verkenning wordt gemixt met actie en puzzels.

The Secret of Monkey Island
arjandotorg is Guybrush Threepwood, een naïeve held op een hilarische zoektocht naar het legendarische geheim van Monkey Island. Verhalen over de rijkdom van piraten lokken hem naar de haven van Mêlée; met hoge verwachtingen, geen geld en een onverzadigbare nieuwsgierigheid. Als hij slim genoeg is wint hij het vertrouwen van de piraten van Mêlée en brengt het lot hem dichterbij het angsaanjagende en legendarische Monkey Island: een avontuur dat zelfst de meest bloeddorstige boekanier rillingen zou bezorgen.

LEGO Marvel Super Heroes
LEGO Marvel Super Heroes bevat een origineel verhaal dat het hele Marvel universum doorkruist. Speel als Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en nog veel meer Marvel karakters en probeer samen Loki en een flink aantal andere Marvel slechteriken te verhinderen om een superwapen te maken dat de wereld kan vernietigen. Iedereen is op zoek naar Cosmic Bricks terwijl ze door LEGO Manhattan en andere belangrijke plekken uit het Marvel universum trekken, zoals Stark Tower, Asteroid M, en Hydra basis en de X-Mansion.

BioShock Infinite
Met een schuld bij de verkeerde mensen en vrezend voor zijn leven, heeft US Cavalry-veteraan en huurling Booker DeWitt slechts één kans om met een schone lei te beginnen. Hij moet Elizabeth redden, een mysterieus meisje dat sinds haar jeugd gevangen wordt gehouden en opgesloten zit in de luchtstad Columbia. Gedwongen om elkaar te moeten vertrouwen, ontwikkelen Booker en Elizabeth een sterke band tijdens hun gedurfde ontsnapping. Samen leren ze hoe ze een groeiend arsenaal aan wapens en krachten benutten, terwijl ze vechten op zeppelins, hangend aan supersnelle sky-lines en in de straten van Columbia. Terwijl ze de dreiging van de luchtstad proberen te overleven en diens donkere geheim ontrafelen.

Gone Home
Het is 7 juni 1995, kwart over één in de morgen. Kate komt thuis na een jaar door Europa te hebben gereisd. Ze verwacht haar familie thuis aan te treffen, maar het huis is leeg. Er is iets niet in orde. Waar is iedereen? En wat is er gebeurd? Ze probeert het mysterie te ontrafelen door elk detail van het op het eerste gezicht normale huis te verkennen. Elke deur en kast moet open. Alles moet worden onderzocht op aanwijzingen. Kate ontdekt de gebeurtenissen uit het leven van haar familie door te onderzoeken wat ze hebben achtergelaten.

The Stanley Parable
arjandotorg speelt als Stanley en hij speelt niet als Stanley. Hij volgt een verhaal en hij volgt geen verhaal. Hij heeft een keuze en hij heeft geen keuze. Het spel eindigt en het spel eindigt nooit. Tegenstellingen volgen elkaar op, de regels van hoe spellen zouden moeten werken worden verbroken en opnieuw verbroken. Deze wereld is niet gemaakt om te begrijpen. Maar, langzamerhand, naarmate hij verkent, verrijst er een bedoeling, de paradoxen beginnen misschien duidelijk te worden, misschien is hij dan toch krachtig. Het spel is er niet om hem te bevechten; het nodigt hem uit te dansen…

Deel dit bericht: