Afgeronde series

LEGO Jurassic World
Na de epische verhaallijnen van Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III en de langverwachte Jurassic World is LEGO Jurassic World de eerste videogame waar je alle vier Jurassic films kunt herbeleven en ervaren.

LEGO The Hobbit
Hobbit Bilbo Baggins is door tovenaar Gandalf opgeroepen om Thorin Oakenshield en zijn dwergengezelschap te helpen. Bilbo laat het vertrouwde Gouw achter zich voor een reis door Midden-Aarde om de dwergen te helpen hun verloren koninkrijk Erebor in de Eenzame Berg op te eisen. Onderweg komt hij in aanraking met vraatzuchtige trollen, gevaarlijke orks, en natuurlijk Gollum en zijn waardevolle Ring.

The LEGO Movie Videogame
Ga samen met Emmet en een onwaarschijnlijke groep verzetsstrijders op een zoektocht om Lord Business’ snode plannen te dwarsbomen. Een zoektocht waarvoor Emmet hopeloos en hilarisch onvoorbereid is. Het wordt een wilde rit met een verrassende mix van meer dan 90 speelbare karakters, waaronder Batman, Superman, Wonder Woman, de Green Ninja, Gandalf, Shakespeare, Cleopatra en nog veel meer.

Dying Light
Dying Light is een actie-horror-game. Het speelt zich af in een grote, gevaarlijke open wereld. Overdag moeten je door de stedelijke omgeving rennen en klimmen op zoek naar goederen. Zombies lopen door de straten en vormen een continu gevaar. Het is echter de nacht waar je echt bang voor moet zijn. ‘s Nachts wordt de jager de prooi. De ge├»nfecteerden worden dan aggressiever dan ooit tevoren en komen met hun uitzonderlijke krachten achter je aan. Je moet er alles aan doen om te overleven tot het moment dat de zon opkomt.

Assassin’s Creed Unity
Parijs. Het jaar 1789. De Franse Revolutie verandert een prachtige stad in een plaats van terreur en chaos. De geplaveide straten worden overspoeld door het bloed van iedereen die durft op te staan tegen de onderdrukkende elite. Toch, terwijl Frankrijk lijdt, staat een jongeman genaamd Arno op om de ware krachten achter de Revolutie te onthullen. Deze achtervolging plaatst hem in het midden van een meedogenloze strijd en verandert hem in een echte Master Assassin.

The Unfinished Swan
The Unfinished Swan is een game over het verkennen van het onbekende. Na het verlies van zijn moeder achtervolgt een kleine jongen een zwaan die is weggelopen naar een surrealistisch en onafgemaakt koninkrijk.

Deel dit bericht: