Afgeronde series

Everybody’s Gone to the Rapture
Ver in het platteland van Shropshire staat het dorp Yaughton leeg. Speelgoed ligt vergeten in de speeltuin en de wind blaast quarantaine-pamfletten over de stille begraafplaats. Op Appleton’s boerderij ritselen verwaarloosde gewassen, een half verlaten vroege oogst. Vogels liggen waar ze zijn gevallen. Een paar schoenen hangen aan de bovenleiding. De molen blijft onopgemerkt draaien. Vreemde stemmen spoken op de radiogolven terwijl wasgoed lusteloos aan de lijnen hangt. Er is licht in de bedrading. De televisies zijn afgestemd op lege kanalen. Boven alles uit wijzen de telescopen van het Observatorium naar dode sterren en eindeloze duisternis. En iemand blijft achter om te proberen het mysterie te ontrafelen.

Uncharted: Drake’s Fortune Remastered
Een 400 jaar oude aanwijzing in de doodskist van Sir Francis Drake zet avonturier en schatzoeker Nathan Drake ertoe op zoek te gaan naar de legendarische schat van El Dorado. Dit leidt tot de ontdekking van een vergeten eiland middenin de Atlantische Oceaan. Het avontuur wordt levensgevaarlijk wanneer Drake op het exotische eiland strandt en wordt opgejaagd door huurlingen. Drake en zijn reisgenoten moeten vechten en veel samenwerken om te overleven en de verschrikkelijke geheimen van het eiland te ontrafelen.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham
In LEGO Batman 3: Beyond Gotham bundelt de Caped Crusader zijn krachten met de superhelden van het DC Comics universum en vertrekt hij naar de ruimte waar hij de snode Brainiac moet tegenhouden voordat hij de aarde vernietigt. Met behulp van de kracht van de Lantern Rings, krimpt Brainiac werelden om deze vervolgens toe te voegen aan zijn verknipte verzameling van miniatuursteden uit het hele universum. De grootste superhelden en meest sluwe schurken moeten zich verenigen en afreizen naar verschillende Lantern Worlds om de Lantern Rings te verzamelen en Brainiac te stoppen voor het te laat is.

Journey
Je wordt alleen wakker, omgeven door kilometers brandende, uitgestrekte woestijn. Al snel ontwaar je je doel: de bergtop. De weg er naartoe zal niet eenvoudig zijn. Je krijgt te maken met rolelnde zandduinen, eeuwenoude ruïnes, grotten en de huilende wind. Je doel is weliswaar om de bergtop te bereiken, maar de ervaring is ontdekken wie je bent, wat deze plaats is en wat je bestemming is.

The Vanishing of Ethan Carter
Paul Prospero is een detective die een verontrustende brief van Ethan Carter ontvangt. Hij realiseert zich dat de jongen in groot gevaar is. Aangekomen bij het huis van Ethan in Red Creek Valley blijkt de situatie nog erger te zijn dan hij dacht. Ethan is verdwenen in de nasleep van een brute moord. Paul vermoedt dat het niet de enige lokale moord is die het waard is om onderzocht te worden.

Borderlands 2
Arjan en Paul zijn Vault Hunters in Borderlands 2. Ze moeten Pandora bevrijden uit de greep van Handsome Jack, de briljante, charismatische en uiterst verderfelijke directeur van de HyperionCorporation. Ze reizen door heel Pandora om te voorkomen dat Jack een buitenaards oerkwaad laat ontwaken dat bekendstaat als de ‘Warrior’.

Deel dit bericht: