Afgeronde series

Uncharted 3: Drake’s Deception Remastered
Nathan Drake is terug! Samen met zijn oude vriend Victor Sullivan gaat hij op zoek naar een verloren stad, het beruchte ‘Atlantis of the Sands’. Tijdens zijn zoektocht komen Nathan en Victor onder andere terecht in het hart van de Arabische woestijn. De geheimen van de verloren stad worden langzaam onthuld en al gauw wordt hun reis een wanhopige poging op overleven waarin Nathan Drake wordt geconfronteerd met zijn grootste angsten.

Uncharted 2: Among Thieves Remastered
Als Nathan Drake aan de grond zit, vervalt hij in oude gewoonten. Hij belandt opnieuw in de verraderlijke wereld van dieven en schatzoekers die hij achter zich had willen laten. Een mysterieus artefact zet Drake aan tot een expeditie, met als doel de legendarische vallei Shambhala in de Himalaya. Hij wordt slachtoffer van een gevaarlijk kat-en-muisspel met een voortvluchtige oorlogsmisdadiger die op meer uit is dan alleen de legendarische schat van een verloren stad. Een web van bedrog en een steeds gevaarlijkere achtervolging vragen het uiterste van Drake. Hij moet alles op het spel zetten. Is het gedaan met zijn geluk?

Firewatch
Het is 1989. Henry heeft zich teruggetrokken uit het jachtige bestaan om te gaan werken als een vuurwachter in de wildernis van Wyoming. Het is zijn taak om van bovenop z’n berg uit te kijken naar rook en de wildernis veilig te houden. Een buitengewoon hete, droge zomer houdt iedereen in spanning. Henry’s leidinggevende, een vrouw genaamd Delilah, is altijd bereikbaar via een kleine, draagbare radio. Ze vormt het enige contact met de wereld die hij heeft achtergelaten. Maar wanneer iets vreemds hem z’n uitkijktoren uit en de wereld in lokt, ontdekt hij een wilde en onbekende omgeving, waarin hij wordt geconfronteerd met vragen en keuzes die de enige betekenisvolle relatie in zijn leven zullen maken of breken.

Assassin’s Creed Syndicate
Londen, 1868. Het hart van de IndustriƎle Revolutie. Jacob Frye verandert het lot van miljoenen mensen. Samen met zijn tweelingzus Evie leidt hij een clandestiene organisatie om te vechten tegen het corrupte Londen! Ze vergroten hun invloed om diegenen te bestrijden die de minderbedeelden uitbuiten in naam van de vooruitgang.

The Beginner’s Guide
The Beginner’s Guide is een verhalende videogame van Davey Wreden, de maker van The Stanley Parable. Het duurt ongeveer anderhalf uur en beschikt niet over traditionele spelmechanieken, geen doelen of doelstellingen. In plaats daarvan vertelt het een verhaal over een persoon die worstelt met het omgaan met iets dat hij niet begrijpt.

LEGO: The Lord of the Rings
LEGO: The Lord of the Rings neemt je mee op de avonturen van Frodo Baggins en zijn onwaarschijnlijke gezelschap. Zij gaan op een gevaarlijke reis om ‘de ene ring’ te vernietigen en Midden-Aarde te redden.

Deel dit bericht: