Afgeronde series

Bound
Bound brengt je naar een prachtige, wonderlijke wereld in de fantasie van een jonge vrouw die herinneringen ophaalt aan haar jeugd.

ABZÜ
Daal af naar het hart van de oceaan en ontdek een schitterende verborgen wereld vol vergeten oude geheimen en ontmoetingen met majestueuze wezens.

Inside
Een jongen, achtervolgd en alleen, wordt steeds dieper betrokken bij een duister project.

The Last of Us: Remastered
The Last of Us speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin het veertienjarige meisje Ellie en veteraan Joel moeten zien te overleven. De steden zijn al jaren verwoest, planten groeien overal. Mensen zijn vrienden en vijanden tegelijk. Niemand is te vertrouwen en tot overmaat van ramp lopen er ook nog mutanten rond. De wereld van The Last of Us is geen prettige, en dat maakt dit tot een spannend actieavontuur!

Uncharted 4: A Thief’s End
Drie jaar na de gebeurtenissen van Uncharted 3: Drake’s Deception heeft Nathan Drake besloten zijn dagen als schattenjager achter zich te laten. Maar al snel klopt het lot op de deur. Sam, de broer van Nate, is in levensgevaar en heeft dringend hulp nodig. Hij biedt Drake een avontuur waartegen hij geen nee kan zeggen. Sam en Drake gaan op zoek naar de verloren schat van kapitein Henry Avery. Ze zoeken naar Libertalia, het piratenparadijs in de bossen van Madagaskar.

LEGO Marvel’s Avengers
Avengers verzamelen! Sluit je aan bij het LEGO Marvel’s Avengers-team en beleef een videogame met karakters en verhaallijnen uit de veelgeprezen film Marvel’s The Avengers, het blockbuster-vervolg Marvel’s Avengers: Age of Ultron en meer. Speel als de meest krachtige superhelden, op een reis om de wereld te redden.

Deel dit bericht: