Afgeronde series

What Remains of Edith Finch
What Remains of Edith Finch is een verzameling vreemde verhalen over een familie in de Amerikaanse staat Washington. Edith verkent het Washington state. Edith verkent het kolossale Finch-huis op zoek naar verhalen terwijl ze haar familiegeschiedenis ontdekt. Ze probeert te achterhalen waarom zij de laatste van haar familie is die nog in leven is.

Horizon Zero Dawn
Aloy is een vrouw die sinds haar geboorte wordt gemeden door haar stam. Ze beleeft een avontuur waarin ze de grootste geheimen van een grijs verleden probeert te ontrafelen. In een prachtige wereld waarin de mensheid op de rand van de afgrond staat neemt Aloy het op tegen oorlogvoerende stammen en angstaanjagende, gemechaniseerde wezens. Ze maakt jacht op roofdieren, koppelt primitieve uitrusting aan geavanceerde technologie en verkent haar gigantische, gevaarlijke wereld.

Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge
Nadat hij tijdens zijn eerste avontuur schijnbaar de kwaadaardige spookpiraat LeChuck heeft verslagen, heeft Guybrush Threepwood zijn zinnen gezet op de legendarische schat ‘Big Whoop’. Maar wacht, LeChuck is nu terug in zombievorm en hij is uit op wraak. Guybrush moet zijn praatjes, humor en oneindige verlangen naar avontuur gebruiken om zijn aartsvijand voor eens en altijd te verslaan en te bewijzen dat hij de beste piraat in de Cara├»ben is.

LEGO Dimensions
In LEGO Dimensions worden de LEGO-personages van verschillende werelden samengebracht, net als in The LEGO Movie, en kun je voor het eerst het bouwen met echte LEGO-steentjes combineren met je interactieve LEGO avonturen op je favoriete console. De game bevat bekende figuren uit bijv. The Simpsons, Doctor Who, Ghostbusters, Portal, Jurassic World, Midway Arcade, LEGO Chima Scooby Doo, DC Comics, The Lord of the Rings, The LEGO Movie, The Wizard of Oz, LEGO Ninjago en Back to the Future! Voor gamers die hun LEGO Dimensions-ervaring willen personaliseren bieden Level Packs, Team Packs en Fun Packs, gebaseerd op deze veertien merken, nieuwe bouwbare personages, voertuigen, gadgets, en boeiende game-content die levels en missies combineert met unieke in-game vaardigheden. Alle uitbreidingspakketten geven spelers de gelegenheid om alles door elkaar te gebruiken, waar dan ook in de game.

Virginia
1992. Lucas Fairfax verdween uit zijn slaapkamer in Kingdom, Virginia. Samen met haar partner, de ervaren onderzoeker Maria Halperin, reist net afgestudeerde FBI-agent Anne Tarver naar het idyllische Burgess County en het afgelegen stadje Kingdom in Virginia. Daar is een jongetje verdwenen en niemand heeft enig idee waarom. Naarmate haar onderzoek onheilspellender en haar lijst met verdachten langer en vreemder wordt, neemt ze beslissingen die haar levensloop en die van agent Halperin voor altijd zullen bepalen.

Minecraft: Story Mode
Jesse en zijn vrienden gaan op avontuur om de wereld te redden. Tijdens een bezoek aan EnderCon ontdekken ze dat er iets helemaal mis is. Een verschikking is losgelaten. Hun enige hoop is op zoek te gaan naar de ‘Order of the Stone’, een befaamde groep avonturiers die de legendarische Enderdraak heeft verslagen. Maar waar zijn ze? In een race tegen de klok reist Jesse in de bovenwereld, door de Nether, naar The End, en daarbuiten.

Deel dit bericht: