Lopende series

Met deze series ben ik nog niet klaar. Het kan best zijn dat je al een tijdje geen nieuwe aflevering meer voorbij zag komen, maar dat zegt verder niets.

Een eerste indruk
In deze serie probeer ik een willekeurige game uit. Dit is niet bedoeld als start van een nieuwe serie. Het is niks anders dan een testdrive. Even kijken met wat voor game we te maken hebben: een eerste indruk dus!

Project Zomboid
Project Zomboid is het verhaal van een overlevende van een zombie-plaag. De grote vraag is: Hoe gaat hij dood? Of hij nu rondzwerft door Knox County, of hij verschanst zich in een verlaten huis; de dood is altijd een zekerheid. Hoe lang dat op zich laat wachten is nog even de vraag. Project Zomboid is een door zombies geteisterde sandbox-game met een open einde.

The Walking Dead
arjandotorg speelt in het eerste seizoen Lee Everett en in het tweede seizoen Clementine in deze aangrijpende en indrukwekkende verhalen. The Walking Dead is een gameserie die plaatsvindt in hetzelfde universeum als Robert Kirkman’s awardwinnende stripverhaal.

Livestreams
Een overzicht van de afgelopen livestreams op het kanaal.

Portal 1 en 2
Fysieke puzzels oplossen door jezelf en specifieke objecten via portals door de ruimte te verplaatsen.

Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge
Nadat hij tijdens zijn eerste avontuur schijnbaar de kwaadaardige spookpiraat LeChuck heeft verslagen, heeft Guybrush Threepwood zijn zinnen gezet op de legendarische schat ‘Big Whoop’. Maar wacht, LeChuck is nu terug in zombievorm en hij is uit op wraak. Guybrush moet zijn praatjes, humor en oneindige verlangen naar avontuur gebruiken om zijn aartsvijand voor eens en altijd te verslaan en te bewijzen dat hij de beste piraat in de Caraïben is.

Don’t Starve (Together)
Don’t Starve (Together) is een genadeloze wildernis-survivalgame vol wetenschap en magie. Wilson is een onverschrokken wetenschapper. Hij is gevangen door een demoon en overgebracht naar een mysterieuze wildernis. Wilson moet – wil hij ooit ontsnappen en een weg terug naar huis zien te vinden – leren om zijn omgeving met alle inwoners te benutten. Die omgeving blijkt een vreemde en onbekende wereld te zijn vol vreemde wezens, gevaren en verrassingen.

Life is Strange
Life is Strange is een episodische game in vijf delen. Max is een fotografie-studente die haar vriendin Chloe redt, nadat ze ontdekt dat ze in staat is om de tijd terug te spoelen. Al snel bevinden de twee zich aan de duistere kant van Arcadia Bay, wanneer ze de verontrustende waarheid achter de plotselinge verdwijning van een medestudent ontdekken. Ondertussen worstelt Max met de gevolgen van haar macht. Ze moet leren dat het veranderen van het verleden soms kan leiden tot een vernietigende toekomst.

Dead Island Definitive Collection
arjandotorg en TuberzNL zitten tijdens een epische zombie-uitbraak vast op het tropische eiland Banoi met maar één doel: overleven! Het is de hel in het paradijs. Dead Island, de game die het zombie-genre opnieuw uitvond, is terug! Nu mooier dan ooit, in een volledig geremasterde uitvoering. Welkom bij de Zombie-apocalyptische ervaring van je leven.

HearthStone
Hearthstone is een bedrieglijk eenvoudig en waanzinnig leuk en snel strategie-kaartspel van Blizzard Entertainment.

Deel dit bericht: